Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două drumuri judeţene din Giurgiu au fost închise: Pe un drum naţional se circulă pe un singur sens

www.adevarul.ro
iarnă, frig, viscol, zăpadă

Două drumuri judeţene din Giurgiu au fost închise circulaţiei din cauza viscolului şi a vizibilităţii reduse, iar pe un drum naţional care străbate judeţul se circulă marţi seara pe un singur sens. Potrivit Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Giurgiu, pe DN 5 A între localităţile Falaştoaca şi Isvoarele se circulă dirijat pe un singur sens, iar DJ 603 între localităţile Uzunu şi Mihai Bravu şi DJ 411 între Călugăreni şi Singureni sunt închise temporar circulaţiei din cauza viscolului, precipitaţiilor şi vizibilităţii reduse, conform Agerpres.

Pe celelalte drumuri comunale, judeţene şi naţionale care străbat judeţul Giurgiu se circulă în condiţii de iarnă. Totodată, conform datelor transmise de ENEL Distribuţie Muntenia, în judeţ, pe liniile de tensiune medie nu sunt probleme, iar pe cele de tensiune mică sunt 15 apeluri, sesizări individuale, şi se lucrează pentru remedierea defecţiunilor.

Marţi seara judeţul Giurgiu este sub avertizare de cod galben de viscol, iar de miercuri dimineaţă de la ora 6,00 intră în vigoare un nou cod portocaliu pentru intensificări ale vântului şi căderi de zăpadă. Potrivit unei decizii a CJSU Giurgiu, şcolile în judeţ rămân închise şi miercuri, 28 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.