Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două eleve de clasa a cincea au ajuns la spital, după ce un coleg le-a atacat cu spray lacrimogen

Facebook.com
Spital copii Timisoara Louis Turcanu

Joi, polițiștii au inițiat o investigație în urma unei sesizări conform căreia un elev de la Liceul Tehnologic Electrotimiș ar fi folosit spray lacrimogen în grupul sanitar, determinând starea de rău a două eleve din clasa a cincea. Ambele fete au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Fetele susțin că au mers împreună la baie, când au fost atacate cu sprayul. Ele s-au simțit rău și au mers la Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara. Medicii de aici le-ar fi diagnostificat cu o conjunctivită anterioară, din informațiile venite până acum. Elevele au mers și al Secția 2 de Polișție să reclame incidentul, citează presa locală.

”La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 14:11, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Urbană Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un liceu, din municipiul Timişoara, un elev ar fi pulverizat cu un spray iritant lacrimogen în grupul sanitar din incinta liceului”, anunţă, joi, IPJ Timiş.

Sursa citată de News.ro a precizat că două eleve de clasa a V-a s-ar fi simţit rău şi ar fi mers la spital pentru investigaţii medicale.

”La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii s-au deplasat la liceul în cauză, în vederea efectuării de verificări. Totodată, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, în continuare efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului”, a transmis IPJ Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.