Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două femei din salonul de spital unde a stat tânăra din Petroșani cu coronavirus au murit

coronavirus COVID 19

Au murit două paciente din salonul de spital unde a stat tânăra din Petroșani cu coronavirus. Cele două femei fuseseră testate și rezultatul a fost negativ, potrivit observator.tv.

"Spitalul de Urgență din Petroșani a informat DSP- Hunedoara despre decesul a două paciente care au fost în salon cu persoana de 26 de ani depistată pozitiv.

Pentru aceste două persoane s-a primit rezultat negativ pentru COVID 19. Ancheta epidemiologică este în desfășurare pentru depistarea contacților direcți ai celor 6 persoane depistate pozitiv, ieri.

La această acțiune din Valea Jiului participă medicii epidemiologi de la Direcția de Sănătate Publică - jud. Hunedoara și de la toate spitalele din județ.", este comunicatul oficial al autorităților.

Citește și: Dr. Alexandru Rafila îi calmează pe bucureșteni: NU se închide Capitala

Presa locală scrie că trei paciente, internate pe secția de neurologie a Spitalului de Urgență Petroșani, în același salon cu tânăra de 26 de ani, au decedat în ultimele două zile. Decesul primeia, diagnosticată cu accident vascular-cerebral, a survenit în cursul zilei de joi, dar informația nu a fost confirmată deocamdată oficial. Alte două au decedat de joi până vineri. Pacientele, testate pentru COVID 19, nu au fost purtătoare de virus.

O tânără de 26 de ani din Aninoasa, Hunedoara, revenită din Italia, a încplcat iyolarea la domiciliu, a mers la spital și nu a spus că venea din Peninsulă. A fost internată la neurologie, la Petroșani, unde a infectat trei asistente medicale și alte trei colege de salon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.