Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două femei, mamă și fiică, au fost reținute, după ce au obligat fete să se prostitueze

pixabay.com
diverse, gratii, inchisoare

Două femei, mamă și fiică, au fost reținute în Bistrița-Năsăud, fiind acuzate că au obligat, prin amenințare și bătaie, fete, unele minore, să se prostitueze, scrie Mediafax.

Potrivit Poliției, cele două femei, în vârstă de 22 și 51 de ani, împreună cu alți doi bărbați de 43, respectiv 22 de ani, toți din județul Bistrița-Năsăud, au recrutat, adăpostit și transportat, anul trecut, mai multe tinere, atât minore, cât și majore, pe care ulterior le-au obligat să se prostitueze.

Au fost făcute 3 percheziții și s-au ridicat mai multe obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie, telefoane mobile, un laptop, precum și 7.000 de euro.

Citește și: Primăria Capitalei va reface un pod din Parcul Cișmigiu cu o investiție de 3,3 milioane de lei

La rândul lor, procurorii DIICOT spun că o femeie și fiica ei, alpturi de alte două persoane, s-au constituit într-un grup infracțional pentru trafic de minori și exploatarea unor fete, minore și majore, prin recrutarea, adăpostirea și transportarea, precum și obligarea lor la practicarea prostituției în favoarea membrilor grupului, dar și prin obținerea de foloase materiale și înlesnirea practicării prostituției de către fetele majore.

„În urma cercetărilor s-a descoperit că inculpatele H.M.G. și F.M.C., prin constrângere, amenințare și violență, au obligat mai multe persoane de sex feminin minore și majore să practice prostituția în favoarea acestora (găsindu-le clienți și asigurând transportul acestora în locațiile unde aveau loc relațiile sexuale), obținând diferite sume de bani reprezentând o parte din plata serviciilor sexuale practicate de persoana vătămată”, arată DIICOT.

Cele două femei vor fi prezentate joi magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.