Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două gospodării din Vâlcea au fost devastate de un incendiu: O femeie a ajuns în stare gravă la spital cu arsuri pe tot corpul

Mediafax
incendiu

O femeie de 53 de ani din comuna Bărbăteşti s-a ales cu arsuri de gradul 1şi 2 pe mâini şi pe spate în urma unui incendiu izbucnit într-o gospodărie aflată în vecinătate cel mai probabil de la o afumătoare pentru carne, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, femeia a primit îngrijiri medicale de la paramedicii trimişi la faţa locului şi a refuzat să fie transportată la spital.

Citește și: Alertă pentru șoferi! Riscați să rămâneți fără bani! Este fals

Pompierii vâlceni au precizat că incendiul a izbucnit într-o anexă gospodărească, extinzându-se apoi la o altă construcţie din vecinătate, suprafaţa totală afectată de flăcări fiind de aproximativ 200 de metri.

"Incendiul s-a manifestat la două gospodării situate în apropiere una faţă de cealaltă, distanţa dintre anexa de la care a pornit incendiul şi cea de-a doua anexă cuprinsă de flăcări fiind de circa un metru. Suprafaţa totală a anexelor afectate este de aproximativ 200 de metri. În prelungirea celor două anexe se aflau trei case de locuit care au fost salvate prin intervenţia pompierilor militari în colaborare cu membrii serviciului de voluntari din localitate. Cauza incendiului pare a fi aprinderea grăsimii rezultate de la carnea de porc pusă la afumat", au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Pentru singerea incendiului, pompierii militari au intervenit cu patru autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.