Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două grădinițe din Satu Mare, închise temporar din cauza numărului mare de cazuri de enterocolită

Primaria Sectorului 3
gradinita

Activitatea a două grădinițe din Medieșu Aurit, județul Satu Mare, a fost sistată temporar, până după vacanța de 1 Decembrie, din cauza numărului mare de cazuri de enterocolită.

Prefectul județului Satu Mare Radu Roca a mers joi la Medieșu Aurit, în urma unei informări primite de la un cabinet medical și de la conducerea Școlii Profesionale „George Coșbuc” Medieșu Aurit privind apariția unui număr mare de cazuri de enterocolită în rândul preșcolarilor de la Grădinița cu Program Prelungit și de la Grădinița cu Program Normal Medieșu Aurit, scrie Mediafax.

Prefectul a convocat de urgență reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Satu Mare și pe cei ai Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor în vederea demarării de controale pentru depistarea cauzelor îmbolnăvirii copiilor de la cele două grădinițe.

„Până la finalizarea controalelor, Consiliul de Administrație al Școlii Profesionale a decis suspendarea activității la cele două grădinițe din Medieșu Aurit până după minivacanța de 1 Decembrie”, a anunțat Prefectura Satu Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.