Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două hale şi 1.500 de baloţi cu furaje au ars într-o localitate din Giurgiu din cauza fumatului în locuri nepermise

ISU Bucuresti - Ilfov
incendiu vegetatie

Două hale de tip solar şi 1.500 de baloţi cu furaje au ars joi după-amiază în localitatea Bâcu din cauza fumatului în locuri nepermise, pentru stingerea incendiului acţionând aproximativ trei ore echipaje de pompieri din două judeţe, potrivit agerpres.ro.

'ISU Giurgiu a fost solicitat în această după-amiază să intervină în localitatea Bâcu, judeţul Giurgiu, după izbucnirea unui incendiu la două hale tip solar, în care erau depozitate furaje. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un autocamion de intervenţie şi o ambulanţă SMURD.

Echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului au constatat că incendiul se manifesta violent, cu degajare mare de fum şi având în vedere faptul că ardea o cantitate mare de baloţi din paie, respectiv 1.500 de baloţi, iar în apropiere se afla un depozit cu 25 de tone de cereale, o hală cu o suprafaţă de două sute de metri pătraţi folosită ca manej pentru cai, utilaje agricole şi aproximativ patru tone de sulfat de amoniu. În sprijin s-au deplasat şi trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov", a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Incendiul a fost stins după aproximativ trei ore de intervenţie, iar în urma acestuia au ars două spaţii de depozitare, pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi şi aproximativ 1.500 de baloţi de furaje.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neprotejate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.