Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două intersecții importante din Capitală vor fi reconfigurate. Nicușor Dan a făcut anunțul

news.ro
Nicusor Dan

Două intersecții importante din București vor fi reconfigurate, a anunțat marți primarul general Nicușor Dan. Este vorba despre intersecția Șos. Colentina - șos. Fundeni - șos. Andronache - str. Gherghiței din Sectorul 2 și de intersecția Piața Libertății din Sectorul 4.

Nicușor Dan a anunțat marți că au fost atribuite contractele de achiziție publică pentru serviciile de elaborare a documentațiilor de avizare a lucrărilor de intervenții în vederea reconfigurării a două intersecții importante din oraș.

Aceste documentații vor sta la baza întocmirii ulterioare a proiectului tehnic pentru execuția lucrărilor.

Termenul de realizare a documentațiilor este de 120 de zile calendaristice de la data ordinului de începere, scrie Mediafax.

„În cele două intersecții pe care le vom reconfigura se regăsesc acum artere foarte aglomerate: șoseaua Colentina, șoseaua Fundeni, șoseaua Andronache (care face legătura între Centura București și cartierul Colentina) și strada Gherghiței (care face legătura între Autostrada A3 București - Ploiești și șoseaua Colentina). Modernizarea lor va aduce o îmbunătățire a condițiilor de circulație și transport, asigurând o fluidizare a traficului, mai ales pentru zilele si perioadele orare extrem de aglomerate”, susține primarul general.

Conform acestuia, reconfigurarea celor două intersecții face parte dintr-un program mai amplu al Primăriei care vizează modernizarea și degajarea traficului din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.