Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două mașini s-au ciocnit frontal pe DN 17 D / Patru persoane, transportate la spital

breaking news

Două autoutilitare în care erau şase persoane s-au ciocnit frontal, luni dimineaţă, pe DN 17 D, o persoană fiind blocată în autoturism. Patru victime au fost transportate la spital.

UPDATE: ”În urma accidentului au fost transportate la UPU SMURD Bistriţa patru persoane care prezentau politraumatisme”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

La rândul lor, reprezentanţii IPJ au precizat că, din primele informaţii, o autoutilitară condusă de un bărbat de 34 de ani, din Sângeorz-Băi, a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară ce se deplasa din sens opus, condusă de un bărbat de 31 de ani, din Salva.

În urma impactului, şoferul de 31 de ani, şi alţi 3 pasageri din cele două autoutilitare au fost răniţi, fiind ulterior transportaţi la spital.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Pompierii militari şi un echipaj de Ambulanţă intervine, luni dimineaţă, la un accident rutier în localitatea Rebrişoara din judeţul Bistriţa-Năsăud.

”Din primele informaţii, în accident sunt implicate 6 persoane,  5 sunt iesite din autoturisme, constiente cooperante. O victimă conştienta este blocată în autoturism”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Centrul Infostrafic a precizat că accidentul a avut loc pe DN 17 D Năsăud-Beclean.

”S-a produs o coliziune frontală între două autovehicule, în urma căreia o autoutilitară a rămas imobilizată pe suprafaţa de rulare”, a transmis Infotrafic.

Traficul rutier este oprit în zona accidentului, dar valorile de trafic sunt reduse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.