Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două minore din Belceşti şi Holboca, date dispărute de acasă

facebook.com
politia

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi au anunţat că au fost înregistrate dispariţiile a două fete din două localităţi din judeţ, Belceşti şi Holboca, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, o fată în vârstă de 14 ani din comuna Belceşti a plecat luni după amiaza de acasă şi nu a mai revenit. 

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Hârlău au fost sesizaţi de o femeie în vârstă de 43 de ani, din comuna Belceşti, despre faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 13,30, fiica sa, Carmen Ciofu, de 14 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Semnalmentele sunt înălţime 1,60 metri, greutate 48 kilograme, ten deschis, ochi căprui, păr lung şaten. La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată în tricou alb şi pantaloni gri, fiind încălţată cu pantofi sport negri", se menţionează într-un comunicat de presă remis de IPJ Iaşi.

Citește și: Oasele descoperite în CASA GROAZEI din Caracal dau bătăi de cap specialiștilor INML: 'Sunt foarte calcinate. Este foarte dificil să depistezi un ADN'

Cel de-al doilea caz de dispariţie a fost înregistrat tot în cursul serii de luni, în comuna Holboca, după ce un apel la serviciul de urgenţă 112 anunţa că fata a plecat de acasă după o ceartă cu părinţii. Înainte de a fugi de acasă, fata a lăsat un bilet prin intermediul căruia cerea familiei să nu o caute. 

"La data de 29 iulie, ora 21,00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Iaşi au fost sesizaţi de un bărbat de 60 de ani, din comuna Holboca, despre faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 12,00, fiica sa, Alecsandra Ioviţă, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Semnalmentele sunt înălţime 1,65 metri, greutate 43 de kilograme, păr lung, negru, ochi căprui. La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un tricou negru şi blugi negri, fiind încălţată cu pantofi sport negri cu talpă albă", se mai menţionează în comunicatul IPJ Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.