Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două minore şi o femeie au furat 44.000 de lei dintr-o casă din localitatea clujeană Surduc

infofinanciar.ro
bani

Două minore de 14 şi 16 ani şi o femeie de 36 de ani au furat 44.000 de lei dintr-o casă, în care au intrat sub pretextul că vor să se încălzească.

"La data de 5 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda - Secţia 9 Poliţie Rurală au depistat trei persoane, două minore cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani şi o femeie de 36 de ani, din judeţul Cluj, bănuite de sustragerea sumei de 44.000 de lei, dintr-o locuinţă situată în localitatea Surduc'', arată IPJ Cluj.

În urma percheziţiei efectuate în localitatea Viişoara, a fost recuperată suma de peste 38.000 de lei, potrivit Agerpres.

Din cercetări a reieşit că la data de 4 decembrie, în jurul orei 14,00, cele trei persoane ar fi intrat în curtea gospodăriei respective, iar sub pretextul nevoii de a se încălzi ar fi profitat de neatenţia proprietarei şi dintr-o încăpere a locuinţei ar fi sustras suma de 44.000 de lei, precizează marţi IPJ Cluj.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat activităţi investigative în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea infracţiunii, iar în cursul zilei de luni au desfăşurat o percheziţie domiciliară, în localitatea Viişoara.

"În urma mandatului de percheziţie pus în aplicare, a fost identificată şi ridicată suma de 38.600 de lei, despre care există suspiciuni că ar proveni din infracţiunea comisă. În continuare, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat sunt efectuate activităţi procedurale, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda'', se mai arată în comunicat.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii şi jandarmilor clujeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.