Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două noi Centre de Incluziune Socială în Sectorul 4

Sps
sectorul 4

Sunt bucuros că am reuşit implementarea pe raza Sectorului 4 a unui alt proiect finanţat din fonduri europene.

Acesta vizează asigurarea unor măsuri în planul protecţiei sociale pentru persoanele provenind din categoriile defavorizate, prin parteneriate derulate cu organizaţii de profil UNICEF, Crucea Roşie Sector 4.

Este vorba despre cele două Centre de Incluziune Socială, realizate în cadrul unui program finanţat prin Fondul Social European – Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 6, „Promovarea incluziunii sociale”.

Valoarea totală a investiţiei însumează 2.000.000 de lei, printre obiectivele fixate numărându-se integrarea sau reintegrarea pe piața muncii a persoanelor defavorizate, acompanierea persoanelor din grupul ținta care au participat la formare și au obținut calificări pe piața muncii.

Personalul calificat care îşi va desfăşura activitatea în cadrul acestor centre urmărește și susține integrarea pe piața muncii a persoanelor din familiile sărace și a tinerilor peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecție a copilului.

De asemenea, vor fi organizate cursuri în domeniul incluziunii sociale pentru persoanele aparținând grupurilor dezavantajate, fiind întreprinse demersuri pentru integrarea şi reintegrarea socială a persoanelor care aparțin familiilor sărace, cu facilitarea accesului a tinerilor peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecție a copilului, inclusiv analiza situației actuale privind accesul la educație și pregătire profesională a acestora.

Cele două centru sunt situate șos. Berceni nr. 12 A.

Detalii suplimentare privind includerea în cadrul programelor pot fi obținute apelând 021.335.00.06.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.