Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două noi focare de COVID-19 în Timiș. Unul dintre ele este la Centrul de recuperare neuropsihiatrică Găvojdia

SANADOR
testare covid

Două noi focare de COVID-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore în judeţul Timiş, la un club de baschet din Timişoara, cu 11 cazuri, şi la Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Găvojdia cu 46 de cazuri.

În acest moment, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş are în supraveghere epidemiologică 15 focare active de COVID-19, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

Din cele 147 de persoane nou infectate cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore în judeţ, din Timişoara sunt 59, din Găvojdia 46, patru din Dumbrăviţa, câte trei din Buziaş, Dudeştii Noi şi Sânandrei, câte doi din Gătaia, Săcălaz, Sânnicolau Mare, Jebel şi Variaş şi câte unul din Lugoj, Recaş, Biled, Denta, Dudeştii Vechi, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Lenauheim, Lovrin, Peciu Nou, Pesac, Pişchia şi Saravale.

Vineri sunt internaţi 191 de pacienţi, cu 21 pe ATI. În ultimele 24 de ore au fost testate pozitiv patru cadre medicale şi s-au înregistrat trei decese. Rata de infectare la mia de locuitori, la nivelul judeţului, a ajuns la 1,74, conform DSP Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.