Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane, arestate preventiv pentru introducerea în ţară de droguri şi trafic de droguri

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse
"Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii DIICOT - S.T. Târgu Mureş, au desfăşurat o acţiune, într-un dosar penal de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc, în judeţul Arad - Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 2, în urma căreia un bărbat şi o femeie au fost arestaţi preventiv. (...) Astfel, la data de 7 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii DIICOT - S.T. Târgu Mureş, au efectuat, în judeţul Arad - PTF Nădlac 2, o acţiune de prindere, în flagrant delict, a două persoane, un bărbat de 28 de ani şi o femeie, de 22 de ani, ambii din Hunedoara, bănuiţi de comiterea faptelor. În urma acţiunii, au fost descoperite şi ridicate 8,2 grame de cocaină şi aproximativ 8 grame rezină de canabis", se arată într-un comunicat de presă al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş.

Pe numele celor doi au fost puse în executare două mandate de aducere, cei doi fiind conduşi la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Târgu Mureş, pentru audieri.

"După audierea acestora, procurorul de caz a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii, pentru de 24 ore, fiind prezentaţi Tribunalului Mureş, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ulterior, la data de 8 august 2022, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mureş a admis propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile", se precizează în comunicat.

Acţiunea a fost organizată după ce, în data de 27 mai, în acest an, poliţiştii din cadrul BCCO Târgu Mureş - Serviciul Antidrog s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

Pentru prinderea în flagrant a celor doi, BCCO şi DIICOT Târgu Mureş au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi de IGPF - SPF Nădlac 2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.