Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane au ajuns la spital, după ce un tânăr de 22 de ani din Vaslui, fără permis, s-a urcat băut la volan

politie girofar

Un tânăr de 22 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis de conducere, a provocat un accident rutier, în noaptea de marţi spre miercuri, răsturnându-se cu autoturismul într-o râpă între localităţile Popeni şi Bursuci, pe DN 24A, el şi un minor fiind transportaţi la spital, potrivit Agerpres.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, în autoturism se afla şi un copil în vârstă de 10 ani, atât acesta cât şi conducătorul auto fiind răniţi.

"Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD tip B2 şi echipaje specializate, la un accident rutier produs între localităţile Popeni şi Bursuci. La intervenţie a fost deplasată şi o ambulanţă tip B aparţinând SAJ Vaslui, substaţia Bârlad.

LIVE TEXT - AMERICA ALEGE. Donald Trump devine favorit după o revenire de senzaţie

La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite două victime neîncarcerate, aflate într-un autoturism căzut într-o râpă, la o distanţă de aproximativ 30 metri faţă de şosea. Victimele, un copil în vârstă de 10 ani şi un bărbat în vârstă de 22 ani, au fost aduse la ambulanţe, evaluate, iar după acordarea primului ajutor medical, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu politraumatisme produse în urma unui accident rutier", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea fără permis.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Loredana Stavăr, a declarat că tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, având o alcoolemie de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.