Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane au fost rănite, după ce un taxi care circula cu viteză s-a răsturnat și a lovit trei mașini

www.realitatea.net
ambulanță accident

Două persoane au fost rănite, joi dimineața, în municipiul Motru, județul Gorj, după ce un taxi care circula cu viteză s-a răsturnat și a lovit trei mașini. Victimele au fost duse la spital, conștiente, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanților ISU Gorj, în accidentul de la Motru au fost două persoane rănite, una fiind încarcerată. Acestea se aflau într-un taxi care s-a răsturnat după ce a lovit trei mașini.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza municipiului Motru, în care a fost implicat un autoturism care a acroșat alte trei autoturisme și s-a răsturnat. Ambele victime erau conștiente, însă bărbatul de 52 de ani era încarcerat pe scaunul din dreapta al autovehiculului.Cei doi bărbați au fost transportați la spitalul din Motru", a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Citește și:  Reprezentanții IPJ Gorj au transmis că șoferul de taxi nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

"Cauza producerii evenimentului rutier a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a derapat în partea stângă, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme care erau parcate regulamentar", a precizat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.