Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane au murit după ce bucăți dintr-un avion au căzut peste o casă

Legacy Flight Training
Avion Mic

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, iar bucăţi din el s-au împrăştiat într-o regiune din California de Sud, o casă luând foc, înainte de a ateriza într-o curte, au declarat duminică martorii și autoritățile, relatează Associated Press preluată de mediafax.

Accidentul a zguduit cartierul Yorba Linda la ora 14 după ce avionul Cessna 414A cu două motoare a decolat de pe Aeroportul Municipal Fullerton, la aproximativ 12 km vest de locul producerii incendiului, a declarat purtătorul de cuvânt al Administrației Federale de Aviație, Allen Kenitzer.

Pilotul era singura persoană care se afla în avion, deși autoritățile nu au determinat care dintre morți și răniți s-au aflat la bord si care la sol.

O casă cu două etaje a izbucnit în flăcări după ce a fost lovită de o parte a avionului, iar vecinii panicaţi au ieşit în stradă.

Imaginile aeriene luate din elicopterele echipelor de știri prezintă părți plane, inclusiv panouri laterale și o elice, împrăștiate pe acoperișuri și pe căile de acces din apropierea casei arse. Corpul principal al avionului cu două motoare a fost găsit în curtea unei alte case, departe de cea arsă. Focul s-a răspândit către un SUV care a fost parcat pe alee.

Ploaia rezultată după o furtună de iarnă a ajutat pompierii să stingă incendiul. Aceştia aveau de gând să intre în casa arsă în cazul în care ar fi existat alte victime, a spus Sanchez.

Comitetul Național pentru Transport și Siguranță va investiga cauza producerii accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.