Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane au murit după prăbușirea unei aeronave militare în Spania, în timpul unui zbor de instruire

Facebook
avion

Două persoane au murit miercuri în urma prăbușirii unei aeronave aparținând Forțelor Aeriene spaniole în laguna Mar Menor, din regiunea Murcia, în timpul unui zbor de instruire, anunţă armata Spaniei, anunță MEDIAFAX.

Este vorba despre o aeronavă Tamiz care aparține Academiei Generale a Aerului (AGA) și este utilizată pentru instruirea primară a noilor piloți.

"Două persoane, comandantul Daniel Melero şi eleva Rosa María Almirón, au murit în accident", au transmis Forţele Aeriene spaniole.

Citește și: Dezastru! Şeful Transelectrica şi-a falsificat diploma de absolvire .

Potrivit martorilor, avionul s-a prăbușit în apă, fără ca pasagerii să încerce să iasă din aeronavă, în apropiere de Clubul Nautic Santiago de la Ribera. Acesta este cel de-al doilea accident al unei aeronave AGA în mai puțin de o lună, după ce pe 26 august și-a pierdut viața comandantul Francisco Marín Núñez.

La locul accidentului s-au deplasat echipele de salvare ale Gărzii Civile și ale Forțelor Aeriene, precum și președintele comunității autonome, Fernando López Miras, care se afla în zonă inspectând pagubele produse în urma incidentului.

Principalii lideri politici spanioli au trimis mesajje de condoleanțe familiilor victimelor și Forțelor aeriene prin intermediul rețelelor de socializare online.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu are Mugur Isărescu

”Tristețe în urma acestei tragedii a Forțelor aeriene. Afecțiunea și susținerea mea pentru familiile, colegii și colegele instructorului și elevei Academiei Generale a Aerului din San Javier care au decedat într-un accident în MAr Menor”, a scris pe Twitter premierul Pedro Sanchez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.