Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane bănuite de trafic de minori şi proxenetism au fost arestate în județul Tulcea

catuse politie

Tribunalul Tulcea a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a două persoane bănuite de trafic de minori şi proxenetism, a anunţat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Cele două persoane, o femeie în vârstă de 28 de ani şi un bărbat de 30 de ani, ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către patru persoane, printre care o minoră, pe teritoriul Germaniei, Spaniei şi Greciei, prin metoda "lover-boy", din anul 2017 şi până în prezent, conform agerpres.

În urma percheziţiilor efectuate luni de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, împreună cu procurorii DIICOT Tulcea, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, patru telefoane mobile, actele a două autoturisme, un înscris, o agendă şi 1.600 de euro.

"Poliţiştii au pus în aplicare două mandate de aducere, faţă de cele două persoane, de 28 şi 30 de ani, ambele din judeţul Tulcea, bănuite de trafic de minori şi proxenetism, care au fost reţinute, pentru 24 de ore. În cursul zilei de 12 iulie a.c., cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Tulcea, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Tulcea.

Potrivit sursei citate, la acţiune au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.