Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane care ar fi înșelat o bătrână de 85 de ani prin metoda 'Accidentul' au fost reţinute

vremeanoua.ro
escrocherie metoda accidentul

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu au reţinut două persoane bănuite de săvârşirea de înşelăciuni prin metoda ACCIDENTUL. O a treia persoană, încarcerată într-un penitenciar din ţară, este cercetată în cadrul aceluiaşi dosar penal, potrivit Agerpres.

La data de 29 noiembrie a.c., în jurul orei 15:00, o sibiancă, în vârstă de 85 de ani, a fost sunată pe telefonul fix de către un bărbat, care, sub pretextul că este medic, i-a solicitat femeii banii de care dispune, în vederea acoperirii cheltuielilor necesare operaţiei fiului acesteia, care ar fi suferit un accident. Femeia a oferit 4.000 de lei unei tinere, care s-ar fi prezentat la domiciliu ca fiind asistenta medicului, aşa zisa asistentă fiind însoţită de un bărbat, care i-ar fi asigurat transportul cu maşina.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu i-au depistat pe cei doi în trafic, au oprit autoturismul şi i-au identificat, asupra lor fiind descoperit şi un plic în care se aflau 4.000 de lei. S-a constatat că este vorba despre o tânără, în vârstă de 16 ani şi un bărbat, în vârstă de 32 de ani, ambii sibieni, faţă de aceştia fiind luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore.

În acelaşi timp, la Penitenciarul Arad, s-a desfăşurat o acţiune conexă celei din municipiul Sibiu, în urma controlului efectuat asupra unui deţinut, sibian, în vârstă de 37 de ani, fiind descoperit un telefon mobil, despre care există suspiciunea că ar fi fost folosit pentru apelarea femeii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.