Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane din Vaslui au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc

catuse politie

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, miercuri, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc, au informat reprezentanţii DIICOT - Biroul Teritorial Vaslui.

"Începând cu luna februarie 2021 şi până în prezent, inculpaţii, în vârstă de 37 de ani, respectiv 66 de ani, au înfiinţat o cultură de cannabis outdoor şi au desfăşurat activităţi de depozitare şi vânzare a drogurilor către consumatori de pe raza municipiului Huşi, contra sumei de 50 lei doza. Pa data de 26 octombrie, procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Vaslui împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui au efectuat un număr de patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Huşi şi a unei localităţi limitrofe, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate peste 3.600 de grame cannabis, precum şi suma de 6.350 lei. Ulterior, Tribunalul Vaslui a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 zile", precizează un comunicat de presă transmis de DIICOT - BT Vaslui, potrivit Agerpres.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui şi a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.