Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane înarmate cu cuţite au furat computere în timpul unui curs la un liceu din Suedia

politie suedia

Două persoane înarmate cu cuţite au intrat, luni, într-o sală de clasă a unui liceu din centrul Suediei, ordonând elevilor să-şi predea computerele, a anunţat poliţia locală.

La începutul după-amiezii, cei doi indivizi - ambii mascaţi - au întrerupt un curs la liceul Rudbeckianska din Västerås. Deşi poliţia nu a menţionat detaliile complete ale furtului, aceasta a confirmat că a fost chemată după ce "mai mulţi atacatori" şi-au forţat victimele să predea dispozitivele electronice de la şcoală.

Potrivit unui elev citat de cotidianul Aftonbladet, scena improbabilă a fost apoi accentuată de o urmărire între profesori şi hoţi, nevoiţi să scape de computere în fuga lor. "Profesorii i-au urmărit, iar ei au aruncat calculatoarele în tufişuri”, a spus el, informează News.ro.

Până acum, autorităţile nu au făcut nicio arestare. Potrivit directorului şcolii, Henrik Pettersson, nimeni nu a fost rănit în timpul acestui incident neobişnuit. "Nu am văzut niciodată aşa ceva”, a spus el la un post local de radio, relatează AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.