Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane reţinute pentru înşelăciune legată de vânzarea unor panouri tip sandwich

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse
"La data de 26 ianuarie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat şapte percheziţii la sediile şi punctele de lucru ale unor persoane juridice, precum şi la domiciliile a două persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Percheziţiile au fost efectuate în judeţele Ilfov şi Călăraşi", informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Ilfov, transmis vineri AGERPRES.

Potrivit anchetatorilor, pe 19 septembrie 2022, poliţiştii de la economic au fost sesizaţi prin plângere cu privire la faptul că reprezentanţii unei societăţi comerciale au fost induşi în eroare la momentele încheierii şi pe parcursul derulării unor relaţii comerciale, având ca obiect vânzarea unor panouri de tip sandwich, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 37.258 de lei.

La percheziţiile din judeţul Călăraşi au fost descoperite şi indisponibilizate bunuri provenite din comiterea infracţiunii, respectiv panouri de tip sandwich, precum şi suma de 50.000 de lei.

Trei persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru cercetări.

"În urma probatorului administrat, poliţiştii de la economic au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 58 de ani şi o femeie, în vârstă de 38 de ani, aceştia urmând să fie prezentaţi, vineri, procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale", arată sursa citată.

Poliţiştii de la economic efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

La activităţi au participat criminalişti Ilfoveni şi poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.