Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două prahovence au fost reținute după ce au furat de la o bătrână din Hunedoara 23.000 de lei cu metoda 'Pomana'

bani-lei-salariu

Două femei din judeţul Prahova sunt cercetate de poliţişti după ce au intrat în casa unei bătrâne de 81 de ani, din municipiul Brad, sub pretextul că vor să-i ofere "de pomană", iar într-un moment de neatenţie al victimei i-au furat dintr-un dulap economiile în sumă de 23.000 de lei, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ministrul Educației vine cu o propunere fără precedent! Ecaterina Andronescu dorește schimbări majore pentru examenul de Bacalaureat

Bătrâna le-a relatat poliţiştilor că le-a permis femeilor accesul în locuinţa sa, după ce acestea i-au oferit o bancnotă de 200 de lei, la care au cerut însă un rest de 100 de lei. În plus, cele două suspecte i-au adus victimei un platou cu prăjituri şi un colac, toate sub pretextul că "dau de pomană".

Citește și: Cristina Țopescu se implică în scandalul momentului! Reacția acesteia după ieșirea lui Chirilă:’Suntem oameni, nu sfinţi’

"Femeia le-a oferit celor două necunoscute 100 de lei, adică restul la cei 200 de lei oferiţi 'de pomană', după care a părăsit camera unde îşi ţinea economiile, fără să observe că una dintre cele două femei 'milostive' a profitat de neatenţia sa, a intrat în camera unde îşi ţinea banii şi i-a sustras din dulap 23.000 de lei", a arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Citește și: Toți românii sunt vizați! Prețul gazului va fi modificat- Decizia luată de Guvern

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat două femei, în vârstă de 29 şi 41 de ani, ambele din judeţul Prahova, faţă de care efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt. Verificările continuă pentru a stabili întreaga activitate infracţională a suspectelor, dar şi pentru recuperarea prejudiciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.