Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două şcoli şi o grădiniţă din Roşia Montană, afectate de inundații

b1.ro
inundații

Şcolile din două sate ale comunei Roşia Montană - Cărpiniş şi Gura Roşiei, precum şi grădiniţa din Gura Roşiei, renovate doar în urmă cu câteva luni, au fost grav afectate de inundaţii, fiind deschis un cont bancar pentru cei care vor să facă donaţii, astfel încât copiii să poată reveni în sălile de clasă în toamnă.

"Comuna noastră a fost puternic afectată de inundaţii, viituri, alunecări de teren. Şcolile din structurile arondate şcolii noastre, Şcoala Gimnazială 'Cloşca' Cărpiniş, Şcoala Primară Gura Roşiei, GPN Gura Roşiei, au suferit mari pagube materiale. Apa a fost până la geamuri, în curte şi în interior, acum a rămas doar mâlul. Mobilierul şcolar este distrus, manualele şcolare, parchetul, pereţii, dulapurile, etajerele, calculatoarele. Avem mare nevoie de ajutor să refacem ceea ce am avut, să putem intra la toamnă în sălile de clasă cu elevii", au transmis, pe Facebook, reprezentanţii Şcolii Gimnaziale "Simion Balint" Roşia Montană, potrivit agerpres.ro.

În acest sens, a fost deschis un cont bancar pentru donaţii la Banca Transilvania pentru Şcoala Gimnazială "Simion Balint" Roşia Montană.

Cele două şcoli şi grădiniţa au suferit pagube materiale ca urmare a inundaţiilor produse în comuna Roşia Montană. Mâlul a pătruns în sălile de clasă, renovate doar în urmă cu trei luni.

Roşia Montană se numără printre cele mai afectate zone din Alba de inundaţiile înregistrate în judeţ începând de joi seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.