Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două solicitări de subvenţii pentru ameliorarea raselor de animale, depuse la APIA Braşov

APIA-sigla[1]

Două solicitări privind acordarea ajutorului de stat pentru ameliorarea raselor de animale, în valoare totală de 832.663,45 de lei, au fost înregistrate la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Braşov, informează un comunicat remis joi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, centrele judeţene APIA efectuează începând din 4 septembrie plata ajutorului de stat pentru ameliorarea raselor de animale pentru serviciile prestate în luna iunie şi trimestrul II al anului 2019.

Totodată, potrivit APIA Braşov, fermierii din judeţ care au solicitat subvenţii şi care au fost selectaţi în eşantionul de control pentru anul 2019 sunt verificaţi în această perioadă de inspectorii agenţiei dacă există concordanţă între datele declarate în documente şi situaţia din teren, dar şi dacă suprafeţele utilizate înscrise în adeverinţele emise de primării corespund cu cele declarate în cererea unică depusă până pe data de 15 mai.

Pentru acest an 15.855 de fermieri din judeţul Braşov au solicitat subvenţii pentru o suprafaţă totală de 188.543 de hectare, a precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.