Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două tone de produse donate de slătineni vor fi transportate în Maramureș pentru refugiații din Ucraina

Inquam Photos / Casian Mitu
Inquam refugiati ucraina

Aproximativ două tone de produse donate de slătineni vor fi transportate în judeţul Maramureş pentru refugiaţii din Ucraina de către reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, a informat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Alin Băsăşteanu.

Bunurile donate la Slatina sunt alimente greu perisabile, produse de igienă, pături, saci de dormit, haine.

Campania de colectare a ajutoarelor este organizată de Primăria Slatina şi va continua săptămâna viitoare, la cortul aflat la Fântâna Speranţei, potrivit Agerpres.

"Salvatorii olteni s-au alăturat campaniei umanitare demarată, în data de 28 februarie, de Primăria Municipiul Slatina, în sprijinul cetăţenilor ucraineni. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Matei Basarab" a pus la dispoziţia primăriei un cort pentru primirea alimentelor şi asigură transportul ajutoarelor către zonele indicate de Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei. Vineri, 04 martie, aproximativ două tone de alimente neperisabile, haine, paturi, saci de dormit şi produse de igienă, colectate de Primăria Municipiul Slatina, au fost trimise către judeţul Maramureş", a precizat Băsăşteanu.

Campanii de colectare a unor ajutoare pentru refugiaţi sunt în derulare şi în municipiul Caracal şi în oraşul Corabia, iar alte organizaţii derulează colecte de alimente, produse de igienă şi alte bunuri care vor fi trimise în Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.