Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două VRĂJITOARE din București au fost REȚINUTE: Ce i-au făcut unei femei, pentru 33.000 de euro

vrajitoare

Două vrăjitoare care au șantajat o femeie că îi vor face ritualuri magice, în urma cărora ea și familia sa va muri, în cazul în care aceasta din urmă nu le oferă suma de 17.000 de euro, au fost reținute de polițiștii Capitalei, ele fiind suspecte de șantaj și înșelăciune.

Poliţiştii Capitalei au reţinut două femei bănuite de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi înşelăciune, după ce ar fi primit sume de bani de la o femeie pentru a face vrăji şi descântece, informează mediafax.ro.

Citește și: Nume grele!Fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase, Remus Truică , așa-zisul prinț Paul Al României, avocatul Robert Roșu și afaceristul Dan Andronic, implicați într-un dosar readus la lumină de DNA

„La data de 27 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că două persoane necunoscute, sub pretextul că vor face ca o dorință personală a acesteia să se îndeplinească, prin vrăji și descântece, în perioada 23 noiembrie 2019 – ianuarie 2020 i-au solicitat în mod repetat acesteia mai multe sume de bani, determinând-o să le plătească în mai multe tranșe suma totală de 16.000 de euro”, conform unui comunicat al Poliției.

De asemenea, femeia a spus că, la jumătatea lunii ianuarie, s-a dus la o adresă din Capitală, pentru a participa la un ritual organizat de cele două femei, moment în care acestea i-au cerut suma de 17.000 de euro, ameninţând-o că în cazul în care nu le va da suma vor face mai multe ritualuri magice în urma cărora, atât persoana vătămată cât și familia sa vor deceda.

Citește și: Cutremur in Parlament! PSD si UDMR au pornit atacul

„În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat două femei, de 22 şi 45 de ani, bănuite de comiterea faptei. În cursul zilei de ieri, a fost pus în executare un mandat de percheziție, la un imobil din sectorul 1, cele două femei fiind depistate la adresă. Totodată, au fost identificate mai multe obiecte ce ar fi putut fi folosite la ,,ritualuri oculte”, bijuteriile persoanei vătămate, precum şi sumele de 13.000 de euro, 5.000 de lei, aproximativ 500 gr. de bijuterii, a căror provenienţă nu a putut fi justificată”, conform sursei citate.

Cele două femei au fost duse la sediul subunităţii pentru audieri, iar în baza probatoriului administrat acestea au fost reţinute, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi înşelăciune.

Citește și: Opinie: Pentru ce a fost atacat Tudor Gheorghe? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.