Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOVADA că în Parlament se discută SECRETE DE STAT: Claudiu Manda cere acreditare ORNISS pentru cei care fac stenogramele discuțiilor

topSecret

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, senatorul PSD, Claudiu Manda, a anunţat, marţi, că a revenit cu o nouă adresă către Secretariatul general pentru ca persoanele care fac stenograme la Parlament să fie acreditate ORNISS.

"Am hotărât să revenim cu adresă către Secretariatul general al Camerei Deputaţilor şi al Senatului privind acreditarea ORNISS pentru cei care fac stenograme la Parlamentul României pentru a avea stenogramele noastre la comisie. Şi cred că este utilă şi în contextul comisiei speciale (pe legile siguranţei - n.r.), s-ar putea să avem şi acolo invitaţi de la servicii speciale să discutăm chestiuni care vizează cumva poate şi elemente cu caracter secret, strict secret", a declarat Manda, într-o conferinţă de presă, scrie agerpres.ro.

Citește și: Replică din interiorul Guvernului pentru președintele Iohannis! Fondurile europene, scoase pe tapet!

Pe de altă parte, el a informat că a primit de la Secretariatul general al Camerei Deputaţilor o adresă prin care se comunică faptul că s-a intrat în linie dreaptă în privinţa sălilor deţinute de Comisia SRI. Astfel, sala de la nivelul PM al Palatului Parlamentului va fi de clasa a II-a, iar cea de la etajul al 5-lea - de clasa I, cu toate elementele necesare - antifonare, acces cu cartelă, monitorizare, senzori de prezenţă, în aşa fel încât să poată fi discutate "chestiuni cu caracter secret în linişte şi care să corespundă legislaţiei actuale".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.