Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dovada că SE POATE: China, Coreea de Sud şi Thailanda au raportat mai puţin de zece contaminări

OMS
coronavirus epidemie china

China, Coreea de Sud şi Thailanda au raportat mai puţin de zece contaminări cu noul coronavirus în decurs de 24 de ore, informează Reuters.

Autorităţile din Coreea de Sud, unde restricţiile au fost diminuate începând cu 6 mai, au anunţat duminică cinci cazuri de infectare determinate în ultimele 24 de ore, toate fiind legate de focarul reprezentat de zona de baruri din capitală.

Citește și: Descindere în forță a Poliției la proprietarii de restaurante și terase. Au fost puși să semneze că nu deschid terasele de săptămâna viitoare

Alte şapte cazuri au fost detectate la persoane care au sosit din străinătate.

În prezent, totalul este de 11.050 de contaminări şi 262 de decese.

Citește și: Marcel Vela, mesaj de ultimă oră! Noi precizări despre situația persoanelor infectate. Cu cât a crescut numărul

China continentală a anunţat duminică cinci îmbolnăviri pentru ziua de sâmbătă, cu trei mai puţin decât pentru intervalul anterior. Din total, două cazuri sunt „importate”, iar celelalte trei au fost înregistrate în oraşul Jilin.

Numărul total de cazuri de Covid-19 în China continentală este acum 82.947, iar bilanţul deceselor este de 4.634.

Citește și: Cristoiu, atrage atenția: ‘Falimentul nu vizează multinaționalele, tefeliștii, bugetarii, ci clasa de mijloc’

Thailanda a raportat trei cazuri noi, studenţi reveniţi în ţară din Pakistan şi Egipt, astfel că totalul a ajuns la 3.028. Şi aici restricţiile au fost ridicate parţial, magazinele şi mall-urile fiind redeschise.

Thailanda a raportat până în prezent 56 de decese şi 116 pacienţi sunt încă internaţi. Din totalul bolnavilor, 2.856 au fost declaraţi vindecaţi.

Citește și: VIDEO Șerban Nicolae, atac furibund! ‘Cât despre țâfna penelistă; Incompetența și iresponsabilitatea guvernanților peneliști agravează criza’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.