Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOVADA că STIRIPESURSE.RO a avut dreptate: Gigi Becali a fost infectat cu SARS-COV-2

facebook.com
Gigi George Becali

Pe 18 septembrie 2020, STIRIPESURSE.RO a ales să publice informația pe care redacția o deținea de mai multe zile: Gigi Becali a fost infectat cu SARS-COV-2. Nu doar el, ci și alți membri ai familiei sale, printre care și mama sa.

Patronul FCSB a ales, imediat după publicarea informațiilor, să dezmintă veridicitatea articolului STIRIPESURSE.RO. Becali a declarat, la acea vreme, că el nu a fost infectat, doar mama fiind cea care s-a îmbolnăvit de COVID-19. La mai bine de un an de la eveniment, latifundiarul din Pipera a recunoscut că STIRIPESURSE.RO a avut informațiile corecte și că a fost infectat.

Citește și: Gigi Becali, discurs anti-vaccinist, în noaptea de Crăciun: Eu sunt om prost, dar Sfinții Părinți au vorbit cu Dumnezeu

„Am făcut COVID, acum vreun an. Am făcut și gata. Am făcut câteva vitaminizări și gata. Nu am avut nimic. Așa a vrut Dumnezeu.

Am făcut analize de sânge și am văzut că am avut tot mai mulți anticorpi. Doctorul mi-a zis «Domnule Becali, ați fost atacat de multe ori». Nu purtam mască și am fost atacat de virus... Dar eu îl atacam, strănutam de două ori și-l aruncam. M-am imunizat. Nu îmi e frică de COVID”, a declarat Gigi Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.