Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dovada planului Comisiei Europene de sprijinire a homosexualilor

gay

Scandalul privind un program al UE de promovare și sprijinirii a homosexualilor se aprinde.

Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, a prezentat astăzi dovada că există ”un plan oficial de acțiune pentru sprijinirea și încurajarea homosexualilor” al Comisiei Europene.

VEZI AICI DOCUMENTUL

”Nu ar trebui Comisia Europeană să se ocupe de prosperitatea cetățenilor europeni în loc să încurajeze defilările în chiloți?”, întreabă liderul naționalist. Deputatul citează un document al Comisiei Europene, ”Planul de acțiune comunicat de Comisia Europeană pe 28 aprilie către Parlamentul European” în care se recomandă: ”Sporirea gradului de sensibilizare în rândul membrilor-cheie ai personalului de la sediul central, din delegațiile UE și din ambasadele statelor membre cu privire la chestiunile legate de persoanele LGBTI și asigurarea faptului că aceștia tratează chestiunile respective în mod mai proactiv”. Pentru liderul Partidului România Unită, acest document înseamnă ”sprijinirea oficială a homosexualilor, cum s-a întâmplat și la parada gay de sâmbătă”.

Pentru a-și susține criticile, Bogdan Diaconu a postat pe pagina sa de socializare și o fotografie de la parada gay de sâmbătă în care se pot vedea manifestanți în chiloți sau purtând costume de tip sado-maso.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.