Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dovada RUPTURII! Kate, soţia prinţului William, nu a văzut-o pe fetiţa lui Harry şi Meghan: 'Sper să fac acest lucru curând'

reuters.com
william kate aniversare 10 ani

Ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William, a recunoscut vineri că încă nu a văzut-o pe Lilibeth Diana, fetiţa recent-născută a prinţului Hary şi a lui Meghan Markle, relatează EFE.

Ducesa a fost întrebată vineri pe această temă de jurnaliştii care o însoţeau pe prima doamnă a SUA, Jill Biden, cu prilejul vizitei pe care au făcut-o la o şcoală pentru copii cu traume din comitatul Cornwall din sud-vestul Marii Britanii, unde se desfăşoară Summitul G-7, scrie Agerpres.ro.

"Îi doresc numai bine. Sunt dornică să o văd", a răspuns Kate, care a mărturisit că încă nu a văzut-o pe micuţă. "Sper să fac acest lucru curând", a precizat ducesa de Cambridge. La întrebarea dacă a văzut-o pe Lilibeth Diana măcar prin apel video, ducesa a răspuns din nou că "nu".

Lilibeth Diana, al doilea copil al lui Meghan şi Harry, fratele lui William, s-a născut vinerea trecută la Hospital Cottage din Santa Barbara, în California (SUA).

Fetiţa, al cărei nume este un omagiu adus străbunicii sale, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, şi mamei lui Harry, regretata prinţesă Diana, a venit pe lume pe 4 iunie şi a avut la naştere 3,48 de kilograme.

Naşterea a avut loc după un an tumultuos al cuplului, care s-au retras din îndatoririle regale şi s-au mutat în SUA pentru a avea vieţi mai independente, dar rareori au ieşit din atenţia publică.

Lilibeth Diana este prima strănepoată a reginei care se naşte în afara Marii Britanii şi este al doilea copil al ducilor de Sussex, după Archie, în vârstă de doi ani.

Fetiţa s-a născut după doi luni de la decesul prinţul de Edinburgh, soţul reginei Elisabeta a II-a, la 99 de ani, şi după polemica suscitată de interviul acordat în martie de ducii de Sussex prezentatoarei americane Oprah Winfrey, în care au acuzat familia regală de rasism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.