Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

dr.Adina Alberts, candidatul Pro București 2020 la Primăria Sectorului 1, își prezintă programul pentru Sănătate

Facebook
Adina Alberts

Candidatul Pro București 2020 la Primăria Sectorului 1, dr.Adina Alberts, și-a prezentat, pe pagina sa de Facebook, Programul pentru Sănătate:

”Acces rapid la Sănătate.

În calitate de Primar al Sectorului 1, dar și de medic, doresc să aplic urgent câteva direcții clare și competente în ceea ce privește grija pentru sănătatea cetățeanului. În acest sens voi implementa următoarele:

- În cadrul Centrului Multifuncțional Caraiman,

voi crea divizii medicale mobile, pentru ca cetățenii sectorului 1 să beneficieze de asistență medicală la domiciliu. Este nevoie de achiziționarea în regim de urgență a 5 laboratoare mobile pentru deservirea necesarului de asistență medicală (consultații, investigații paraclinice și de laborator, tratamente) la domiciliu pacientului, pe raza sectorului 1;

- Transformarea Centrului Multifuncțional Caraiman, în Spital de Urgență. Dotarea acestuia cu un laborator performant de analize medicale, cu Secție de ATI, cu Secție de Cardiologie, Pediatrie, Gastroenterologie, Chirurgie generală, Primiri Urgențe,etc.

- Înființarea de policlinici de cartier pentru deservirea zonelor rezidențiale din imediata apropiere;

- Înființarea unui spital online pentru ca cetățenii sectorului 1 să poată beneficia de consultații virtuale în cele mai importante specialități medicale, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Un sfat medical competent, oferit la timp, poate salva o viață.

- Reabilitarea și modernizarea spitalelor care intră sub directă coordonare a Primăriei Sectorului 1, precum și achiziționarea de echipamente specializate de ultimă generație;

- Dotarea tuturor creșelor, grădinițelor și școlilor cu cabinete medicale complet amenajate deservite, pe toată perioada cursurilor, de câte o asistentă medicală și de un medic online în specialitățile PEDIATRIE și/sau BOLI INFECȚIOASE.

- Implementarea protocolului de specialitate de triere zilnică a copiilor preșcolari, la momentul prezentării acestora în grădinițe; Dotarea tuturor gradinițelor și creșelor cu o încăperi de tip "staționar", în care să fie izolați copiii care încep să dezvolte diverse simptome clare de boală în timpul orelor de curs, până la venirea părinților.

- Dotarea tuturor spațiilor de învățământ din sectorul 1 cu aere condiționate și cu purificatoare de aer pentru sterilizarea și igienizarea aerului din clase.

Organizare riguroasă, inițiativă, implicare. Doar de atât este nevoie pentru a înfăptui toate cele de mai sus, cu și pentru oameni, pentru sănătatea noastră a tuturor.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.