Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giuseppe Rossi, fost atacant la Fiorentina, Villarreal sau Genoa, ar putea ajunge în Serie C la Stabia

fotbal drepturi tv minge

 

Giuseppe Rossi (31 de ani), fost atacant la Fiorentina, Villarreal sau Genoa, îşi poate relansa cariera în Liga din Italia, la Juve Stabia.

Presa din "Cizmă" scrie despre intenţiile fotbalistului măcinat de accidentări, care e gata să pornească din nou de jos pentru a continua să facă ceea ce iubeşte. Rossi a fost unul dintre cei mai talentaţi jucători ai Italiei.

Rossi a fost dat afară de la Genoa la finalul sezonului trecut după ce nu s-a ridicat la pretenţiile "grifonilor". Născut în SUA, Rossi e gata să ia de la capăt, de jos, din Serie C. Juve Stabia îl vrea să pe atacantul care a avut o mulţime de accidentări grave la genunchi.

Atacantul a avut până acum cinci operaţii majore la genunchi, suferind accidentări cumplite, ajungând pe masa de operaţie cu ruptură de ligamente de nu mai puţin de trei ori. Potrivit presei din Italia, Juve Stabia îi oferă lui Giuseppe Rossi un contract pe şase luni, cu prelungire automată în cazul în care promovează în Serie B.

Rossi a strâns 30 de meciuri în naţionala Italiei. Parma, Manchester United, Villarreal, Levante, Fiorentina, Celta Vigo şi Genoa sunt echipele pe la care a trecut în carieră Giuseppe Rossi. 30 de milioane de euro a fost cea mai înaltă cotă de piaţă atins de vârful din "Cizmă" în carieră, potrivit Transfermarkt, în 2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.