Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: 2% din PIB reprezintă minimum ce trebuie alocat pentru Apărare

dragnea iohannis

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, la prezentarea bilanţului MApN pe anul 2016, că cele două procente alocate începând cu 2017 pentru apărare reprezintă minimum ce trebuie respectat cel puţin în următorii 10 ani de către România.

USR explică operaţiunea controversată: De ce sunt 'vânaţi' 1400 de donatori?/ VIDEO

"Încă o dată s-a demonstrat că, atunci când fiecare dintre noi îşi îndeplineşte îndatoririle care îi revin, atât rezultatele individuale, cât şi cele colective, generează recunoştinţa şi încrederea societăţii noastre. Realizările dumneavoastră au consolidat poziţia Armatei României, ca instituţie fundamentală a statului şi acest fapt este cu atât mai meritoriu cât trebuie avut în vedere şi recunoscut cinstit că ţara noastră nu a alocat în trecut suficiente resurse materiale şi financiare astfel încât apărarea să păstreze un ritm de evoluţie asemănător cu cel înregistrat de alte forţe armate aliate", a afirmat Dragnea, potrivit news.ro.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a subliniat că România nu a avut şi nici nu va avea "fluctuaţii" în respectarea angajamentelor asumate în plan european şi internaţional, iar acest procent din PIB trebuie alocat şi în anii următori. "2% din PIB reprezintă doar minimum ce trebuie alocat pentru apărare în următorii 10 ani", a spus liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.