Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea a RĂBUFNIT după discuția cu Iohannis: 'Parlamentul European nu are niciun motiv să adopte vreo rezoluție împotriva României'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, poziție dură după discuțiile de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, pe tema justiției.

Am ajuns în situația în care să se transmită tot felul de informații către cancelariile străine pentru a se arăta cât de coruptă e țara asta. Dacă acest lucru se întâmpla în alte țări, se luau aceleași măsuri.  (...) A fost o discuţie pot să zic eu relativ aşezată, în care domnul preşedinte ne-a exprimat punctul dumnealui de vedere în legătură cu legile justiţie, pentru a relua proces legislativ. Nu e nevoie, în opinia noastră, pentru că este ordonanţa 92 în Parlament care intră în procedură parlamentară, care cuprinde o mare parte din recomandările Comisiei de la Veneţia”, a declarat Dragnea, după întâlnirea delegaţiei PSD cu preşedintele Iohannis.

”Noi n-am respins niciodată o discuţie despre sistem de justiţie din România. Dimpotrivă, a fost un obiectiv asumat, pentru că am hotărât deja din 2016 să nu facem greşeala să ne facem că nu vedem ce se întâmplă în România, că nu vedem abuzurile la care au fost şi mai sunt supuşi cetăţenii de o parte din sistem de justiţie din România. (...)Parlamentul European nu are niciun motiv să adopte vreo rezoluție împotriva României”, a adăugat Dragnea.

Citește și: Schimbare BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor - Mii de pensionari, OBLIGAȚI să acționeze .

Liderul PSD a precizat că nu vor fi preluate toate recomandările Comisiei de la Veneţia, dând ca exemplu înfiinţarea secţiei speciale pentru magistraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.