Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea anunță dezvăluiri de la Cotroceni, după atacurile lui Ponta

dragnea ponta

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a declarat că celebrul pact de coabitare cu Traian Băsescu ar fi fost negociat de Liviu Dragnea. În replică, Dragnea a explicat că el a trimis un document, care nu a fost acceptat de Traian Băsescu, dar apoi nu a mai participat la negocieri, pentru că se intrase pe un alt draft al pactului de coabitare. Dragnea a spus că se va consulta cu Crin Antonescu, pentru a-i cere acordul să dezvăluie ce s-a discutat la Cotroceni.

Citește și: Victor Ponta rupe tăcerea: 'Faimosul pact de coabitare' cu Băsescu, NEGOCIAT de Liviu Dragnea

”Eu n-am  ascuns niciodată că am fost la aceea întâlnire. În ceea ce privește întâlnirile cu domnul Chifu, eu am fost contactat în ziua alegerilor și mi s-a spus că există ideea unui pact de coabitare. Mi-au zis că exista ideea unui pact încă de pe vremea referendumului. Nu știu știu cu cine a vorbit Chifu de la noi din partid, dar nu cu mine. Am discutat și la două zile distanță mi-au trimis un draft, care mi s-a părut prea stufos și nu am fost de acord cu draftul pactului, așa că am reformulat și am trimis pe o hârtie. De la Cotroceni mi s-a spus că este prea rece, că este o bătaie de joc, după care eu nu am mai avut cine să comunic. Asa e! Ulterior, a doua zi, Victor mi-a spus mie și lui Crin că suntem chemați la Cotroceni. Am participat la respectiva întâlnire, dar deocamdată nu vreau să spun ce s-a discutat acolo.

Eu nu am negociat un draft de protocol care a ajuns pe aceea masă. Eu am trimis o hârtie și pe urmă nu am mai participat. Când am ajuns la întâlnirea de la Cotroceni, pe masă era un draft de protocol, care nu semăna absolut deloc cu ceea ce am trimis eu”, a declarat Liviu Dragnea, la B1 TV.

Liviu Dragnea a ținut să lanseze și un avertisment. ”Deocamdată, nu știu cine de la noi din partid a venit cu ideea pactului de coabitare, dar voi afla.

”Eu regret faptul că de o bună bucată de vreme Victor a generat și întreține o campanie împotriva mea. Nu știu de ce o face, nu-l înțeleg”, a mai spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.