Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea anunţă că de 1 Mai merge la pescuit, în România

Liviu Dragnea pescuit

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că va petrece vacanţa de 1 Mai la pescuit, în România. "Sunt totuşi câteva zile libere şi mulţi colegi de-ai mei vor participa în sate, în oraşe, unde se organizează tot felul de acţiuni. Alţii vor petrece zilele libere cu prietenii lor, aşa cum cred. Nu există o acţiune stabilită la partid. Au trecut vremurile alea. Eu merg la pescuit. Aici, în România", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că atunci când era mic, de 1 Mai, mergea la acţiuni organizate de şcoală, după care se ducea tot la pescuit. "Când eram mic mă îmbrăcam ca toţi elevii mici în cămaşă albă, cu cravată, era şi o băscuţă albă, eu aveam şi un şnur, că eram comandant de detaşament, fiindcă luau după note, şi mergeam la câteva acţiuni, după care mergeam şi noi la pădure după ce scăpam de acolo. Nu am avut şansa şi onoarea să particip la marile acţiuni de pe stadionul 23 August. La noi, acolo, în sat, făceam şi noi acţiune să bifeze tovarăşii învăţători şi după aia ne dădeau liber şi mergeam în zăvoi, unde mergeam la pescuit cu undiţa din trestie. De atunci am această boală", a menţionat el, conform Agerpres.

Pe de altă parte, Dragnea a spus că guvernatorul Deltei Dunării nu a fost schimbat din funcţie pentru că a făcut anumite declaraţii la adresa lui. "Nici nu m-a interesat. Important e ca acolo să se recupereze timpul pierdut, este foarte mult timp care s-a pierdut în ceea ce priveşte promovarea şi implementarea programelor europene, unde există foarte mulţi bani. Strict pentru Deltă sunt 180 de milioane de euro, nu prea s-a făcut nimic până acum", a afirmat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.