Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, ATAC la premier şi la ministrul de Finanţe în Parlament: 'Vom regla în interior'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea incruntat

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, i-a criticat de la tribuna Parlamentului pe premierul Sorin Grindeanu şi pe ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, pentru că au absentat din Camera Deputaţilor la votul final pe legea salarizării. Cei doi se află într-o vizită oficială în Franţa.

Vezi şi: Legea salarizării a fost ADOPTATĂ în Parlament

"Vreau să mulţumesc tuturor deputatilor care astazi au votat aceasta lege. Este o lege care va face istorie, este un act istoric votul de azi. Am ascultat cu atentie toata campania mincinoasa. Este prima data cand o lege care mareste veniturile romanilor este prezentata ca un lucru rau. Daca ai foarte mult tupeu, poti sa explici asa. In perioada urmatoare, fiecare salariat din sistemul bugetar o sa vada cum ii creste salariul.

Da, intr-adevar, este o problema ca ministrul de Finante nu a venit in Parlament sa sustina aceasta lege. Am puterea sa-mi asum acest lucru. Imi cer scuze. Este o problema pe care o vom regla in interior. Era bine sa fie si premierul, pentru ca este cea mai importanta lege din acest an", a declarat Dragnea.

Miercuri, 7 iunie, Camera Deputaţilor a adoptat, în calitate de cameră decizională, proiectul legii salarizării unitare.

UPDATE: La finalul şedinţei de plen din Camera Deputaţilor, şeful PSD şi-a reiterat nemulţumirea cu privire la faptul că premierul Sorin Grindeanu şi ministrul de Finanţe nu au fost prezenţi în plen pentru a susţine legea salarizării unitare.

“Faptul că ministrul de Finanţe nu a fost prezent astăzi a fost un lucru care pentru noi nu a fost în regulă, dar asta nu înseamnă că legea nu a fost adoptată. (...) Nu ştiu ce riscă. Până la riscuri, vorbim de o certitudine. Aşa ceva nu se face. Cred că e o ofensă. Aş vrea să nu folosim cuvinte grele, dar pe mine m-a întristat foarte mult această atitudine pentru că vorbim de o lege care schimbă complet istoria României. Este o lege la care s-a lucrat intens (...) aşa încât această lege să pună ordine în sistem. (...) M-aş fi bucurat ca astăzi să fie prezent tot Guvernul în Parlament, dar probabil au fost lucruri mai importante” , a declarat Liviu Dragnea pe holul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.