Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: Cineva în PSD m-a trădat şi pe mine, şi pe Ponta

PSD - Sursa foto: cotidianul.ro

Liderul interimar PSD, Liviu Dragnea, spune ca in partid a exista "cineva" care l-a tradat atat pe el cat si pe Victor Ponta, fara sa spuna despre cine este vorba sau care a fost tradarea.

Liviu Dragnea a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care vorbeşte despre relatia sa cu Victor Ponta si se refera la 'tradare'. "Am auzit cuvântul trădare, şi, probabil, îl voi mai auzi. Cei care mă cunosc ştiu că acest cuvânt, dacă a existat vreodată între noi doi, nu se referă la mine. Sînt un provincial sentimental, cu păcatele şi cu limitele lui, iar prietenia e o limita pe care m-am străduit mereu să n-o încalc", a scris Dragnea.

Solicitat de presă să explice dacă prin declaraţiile sale, potrivit cărora nu el a fost cel care a trădat în PSD, vrea să dea de înţeles că o trădare a existat totuşi în partid, Liviu Dragnea a evitat să dea explicaţii.

Întrebat însă cine este cel care a trădat, liderul interimar al PSD a răspuns că este vorba despre "cineva care ne-a trădat şi pe mine şi pe Victor (Ponta - n.r.)"

"Victor Ponta rămâne prietenul meu, nici cu gândul, nici cu fapta nu voi face nimic împotriva lui, ba dimpotrivă", a mai spus Liviu Dragnea.

Sursa: Mediafax

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.