Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, conducător iubit, votat în magazinele sătești și în casele liderilor comunali ai PSD

sectie votare

Dragnea conducator iubit votat in magazinele satesti si in casele liderilor comunali ai PSD

Magazinele sătești, căminele culturale și chiar locuințele unor lideri PSD se vor transforma, duminică, în secții de vot pentru Congresul PSD. Totul pentru ca unicul candidat la șefia PSD, Liviu Dragnea, să obțină cât mai multe voturi.

Chiar dacă Dragnea nu are concurență, liderii locali ai PSD vor să îi asigure mult iubitului conducător cât mai multe voturi cu care acesta să se poată lăuda mai apoi la televiziunile prietene ale PSD. Concret, în comunele în care social-democrații nu au sedii de partid, liderii locali ai partidului au primit ordin de la centru să închirieze căminele culturale, magazinele sătești și chiar să își pună casa la dispoziție pentru a fi transformată în secție de votare. „Ni s-a precizat clar să evităm să organizăm secții de votare în birturi, restaurante, sau în școli. Ne descurcăm cum putem”, a declarat președintele unei filiale PSD.

Dragnea, votat în sufragerie

Ideea secțiilor de vot în casele președinților de filiale a prins diferit în județele României. Dacă unele județe, precum Arad sau Iași, au exclus o astfel de variantă, mizând pe închirierea căminelor culturale sau a unor spații private, social-democrații din Buzău, Cluj sau Sibiu s-au declarat încântați ca votul să aibă loc în sufageria președintelui filialei comunale.

„Astfel nu-i vom pune la cheltuială. Desigur, va fi şi varianta căminelor culturale, dar în niciun caz nu vor funcţiona secţii în crâşme sau şcoli”, a declarat și secretarul general al PSD Vaslui, Ciprian Trifan, citat de Mediafax.ro.

Ba mai mult, acesta a apreciat că înființarea de secții de vot în bătăturile liderilor locali este cea mai corectă și mai convenabilă opțiune.

Peste 530.000 de social-democrați sunt așteptați duminică, 11 octombrie, la urne, inclusiv în Republica Moldova, pentru a vota noul președinte al partidului. Procesul de vot va începe la ora 8.00 și se va finaliza cel târziu la ora 20. Singurul candidat pentru această funcție este Liviu Dragnea.

Citește și: PSD alege (și) în secția specială

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.