Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: Dacă Antenele vor fi evacuate Cioloș nu va mai fi premier

dragneaGadeaLiviu Dragnea îl amenință pe Dacian Cioloș cu moțiune de cenzură dacă cele cinci televiziuni vor fi închise, respectiv evacuate.

"Vreau să mai spun ceva, am discutat azi ceva în partid, am spus foarte simplu că prin această instituție din subordine (n.red. ANAF) dacă se întâmplă o evacuare, practic Guvernul României închide cinci televiziuni într-un stat democratic. Dacă se întâmplă acest lucru și Guvernul României tehnocrat, care a spus mereu că protejează libertatea presei sau susține, atunci cred că acest Guvern nu mai poate rămâne în funcție. Dacă se întâmplă lucrul acesta, noi analizăm foarte serios eventualitatea depunerii unei moțiuni de cenzură", a declarat Liviu Dragnea prezent în platoul Antenei 3, la emisiunea moderată de Mihai Gâdea.

Președintele PSD este de părere că Guvernul vrea să desființeze presa.

”Guvernul României nu că bagă pumnul în gura presei, o desființează, acest Guvern nu mai poate rămâne pentru că devine extrem de periculos pentru democrație, pentru libertatea noastră și înseamnă că se dă liber la orice fel de abuz", a mai completat președintele PSD.

Liviu Dragnea a făcut referire și la poziția președintelui Klaus Iohannis pe această problemă.

"Am văzut și poziția președintelui Iohannis. Recunosc, m-aș fi așteptat să fie mai fermă și puțin mai clar. Eu nu cred că aici se pune problema de 'hai să fie o împăciuire'. Eu merg mai departe, eu cred că există totuși instituții ale statului abilitate în această țară, care ar trebui să verifice legalitatea acțiunii ANAF. Nu cred că strică acest demers. Dacă lucrurile au fost legale, e foarte bine, dar dacă nu au fost legale, nu trebuie verificat, pentru că, totuși, s-a învolburat o țară întreagă?", a mai afirmat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.