Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, desfiinţat după o propunere legislativă: 'A luat-o pe urmele lui Crin Antonescu'

dragnea antonescu

Liviu Dragnea, cel care a depus de curând la Parlament un proiect de lege anti-defăimare, este acuzat că "a luat-o pe urmele lui Crin Antonescu".

Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, afirmă astăzi într-o postare pe facebook, că ”dorind să ajungă președinte, Antonescu a promovat un proiect legislativ împotriva valorilor românești care a devenit apoi aberația poreclită lege anti-legionară. Antonescu nici nu a mai candidat la președinție, dar legea își produce efectele. Dragnea, visând la șefia PSD, a depus un proiect de lege care amendează ”defăimarea socială” atât individuală, cât și de grup, cu sume între 1000 și 30.000 lei dacă vizează o persoană fizică și cu sume de la 2000 la 60.000 lei dacă vizează un grup social”.

Legea lui Dragnea este ironizată dur de liderul naționalist: ”Adică nu o să-i mai putem spune manelistului manelist, că-l defăimăm, ci o să-i spunem ”artist”. Nici cerșetorului nu o să-i mai spunem cerșetor, că îl jignim, o să-i spunem muncitor cu mâna întinsă. Cred că nici infractorii nu o să ne mai permită să-i numim așa, și sunt o categorie socială vastă, ci o să le spunem oameni care au greșit și ei un pic, dar nu cu rea intenție. Atenție, nici de parlamentari sau politicieni nu o să mai putem spune că își trădează țara sau își bat joc de ea, că îi defăimăm! O să spunem doar că au vrut, dar nu au putut sau că erau ocupați”.

Diaconu își încheie tirada la adresa liderului PSD cu cuvinte dure: ”Rușine, Dragnea, dacă așa vrei tu să intri în politica mare!”

Vezi şi: Campionul corectitudinii politice: Liviu Dragnea vrea să eradicheze discriminarea

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.