Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, despre alegerile prezidenţiale din Moldova: Susţin cu toată tăria candidatura Maiei Sandu

facebook
dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că susţine "cu toată tăria" candidatura Maiei Sandu la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova. 

Dragnea a adăugat că liderul social democrat moldovean Marian Lupu a luat "o decizie înţeleaptă" atunci când a anunţat că doreşte să se retragă din cursa prezidenţială. 

"Firesc, l-am susţinut iniţial pe Marian Lupu, era candidatul Partidului Social Democrat. L-am susţinut şi atunci când a intenţionat să se retragă, recunosc că s-a consultat şi cu mine, avem o comunicare destul de bună. (...) A fost o decizie înţeleaptă, pe care eu am susţinut-o, pentru a da posibilitatea Republicii Moldova să-şi urmeze parcursul european şi parcursul pro-atlantic. Este important pentru fiecare cetăţean moldovean ca Moldova să intre pe un curs de dezvoltare, pe un curs de democraţie, de transparenţă şi de respectarea statului de drept. Susţin cu toată tăria candidatura doamnei Maia Sandu", a declarat Liviu Dragnea, într-o emisiune la Realitatea TV. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.