Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, despre incidentele anti-PSD: Cămășile negre din Germania nazistă se comportau așa, acolo vor Iohannis, PNL, USR și Pro România să ducă România

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Antena 3, despre contramanifestațiile de la mitingurile PSD, că opozanții partidului se comportă așa cum procedau „cămășile negre din anii '30 din Germania nazistă”.

„Nu îmi e ușor să le solicit colegilor și simpatizanților să nu riposteze. A fost foarte greu ca la Iași niciun membru să nu riposteze. A fost o muncă de lămurire. Majoritatea din autocar a vrut să iasă. Când ies 30.000 să riposteze la câteva sute, rezultatul e previzibil. Dar îmi mențin această atitudine, chiar dacă unii se supără, nu vreau să duc România unde vor Iohannis, PNL, USR, dar și Pro România. Nu văd nicio diferență între modul cum se comportau camasile negre in anii 30 in Germania nazisă: să ii bați, să îii sperii, să nu mai aibă nicio părere. Acolo vor să ducă România, iar cei care vor bătăi pe stradă, impunerea unei guvernări cu bâta, să îi voteze”, a spus liderul PSD.

„Asta oferă USR, civilizatul de Cioloș. Doamna Chichirău era la Iași și umilea niște oameni în vârstă. Știți că poate sunt oameni în vârstă care votează și cu USR? Și pe ei îi umilesc. Goțiu, somnorilă. ...Era la Cluj liderul protestelor. Ați auzit urletele. Vor să avem o țară plină de violență să îi voteze. Noi mergem în continuare cu ce ne-am asumat prin programul de guvernare”, a mai spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.