Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea explodează de furie, Orban e pus pe șotii: Iohannis are timp de reflecție, poate după terminarea mandatului lui Kovesi

PNL
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, că nu știe când va semna Klaus Iohannis decretul de revocare din funcție a Laurei Codruța Kovesi, dar crede că președintele ar putea face acest lucru după încheierea mandatului șefei DNA, deoarece ”are timp de reflecție”.

”Nu știu. Poate după terminarea mandatului... doamnei Kovesi, că are timp de reflecție”, a spus Ludovic Orban, întrebat dacă știe când va semna președintele Klaus Iohannis decretul de revocare din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, potrivit Mediafax.

Cozmin Gușă, ipoteză INCENDIARĂ: Planul B al PSD este o SUSPENDARE fără referendum

Mandatul procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, se încheie la termen în 2019.

Curtea Constituțională a României (CCR) a motivat, la începutul lunii iunie, hotărârea prin care a constatat conflictul instituțional dintre Klaus Iohannis și ministrul Jutiției, cerându-i șefului statului să emită decretul de revocare din funcție a Laurei Codruța Kovesi.

Pe 27 iunie, președintele Klaus Iohannis a evitat să anunțe, într-o declarație de presă, ce va face cu privire la decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi, așa cum a cerut Curtea Constituțională a României (CCR), susținând că îl interesează prea puțin criticile aduse de Liviu Dragnea în acest sens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.