Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea face lumină în cazul candidaturii sale la președinție, după programul prezidențial prezentat la Congresul PSD: 'Este o pură coincidenţă'

Dragnea ultimul congres

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că discursul său de la Congresul extraordinar al partidului nu are nicio legătură cu o eventuală candidatură a sa la preşedinţie, pentru că, deocamdată, PSD nu îşi va desemna un astfel de candidat, anunță Agerpres.

Întrebat dacă este adevărat că discursul său a fost unul de viitor prezidenţiabil, aşa cum a spus unul dintre colegii săi, Dragnea a replicat: "Categoric, nu. Am prezentat astăzi lucrurile în care cred foarte mult. A fost un discurs care de fapt a prezentat nişte obiective la care lucrez împreună cu colegii cu care am lucrat şi la programul de guvernare, pe care l-am prezentat astăzi şi în care cred foarte mult. Dacă el a fost considerat aşa, este o pură coincidenţă. Nu are nicio legătură cu o eventuală candidatură la preşedinţie dintr-un motiv foarte simplu: PSD nu îşi va desemna în această perioadă vreun candidat la preşedinţie. Este timp".

Citește și: Liderii ALDE aruncă 'BOMBA': Călin Popescu Tăriceanu este văzut drept candidat la prezidențiale! Răspunsul șefului Senatului

El a menţionat că proiectul despre care a vorbit la Congres va fi pus la dispoziţia tuturor, iar după dezbateri, ''într-un fel sau altul'', acest program se va materializa printr-o lege.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.