Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea forțează mâna senatorilor PSD în cazul Dan Șova

dan sova

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că senatorii partidului au fost anunțați că trebuie să participe la votul de joi privind ridicarea imunității lui Dan Șova și că trebuie să aprobe solicitarea DNA de reținere și arestare preventivă.

Întrebat ce se va întâmpla daca senatorii nu vor respecta decizia politică, Dragnea a spus că nu vor mai prinde lista PSD la viitoarele alegeri.

"Nu trebuie sa fac eu ceva, dar am discutat si in CEXN si in BPN si in discutii cu multi membri de partid din tara, si cu parlamentarii, ca totusi democratia de partid inseamna sa-ti spui punctul de vedere in perioada cand se dezbat. dupa ce-au fost adoptate niste decizii politice corect este sa le respecti. Daca vor fi colegi care in mod frecvent nu vor tine cont de decizii, partidul se va gandi ca nu poate sustine astfel de membri. Nu suntem un partid de independenti, suntem un grup de oameni animati de valori comune si avem impreuna niste idei comune pe care le sustinem in fata cetatenilor. Ca noi sa fim credibili este ca dupa ce luam decizii sa le respectam. Nu vreau sa ajungem acolo (la excludere) dar cel mai important este intocmirea listei de anul viitor la parlamentare", a declarat Liviu Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.