Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea și-a chemat soldații la discuții de taină

Apropierea ședințelor importante din acest an la PSD face ca taberele să își ascută săbiile și să se pregătească de sângeroasele bătălii care vor urma. În timp ce premierul își face planuri să se perpetueze în fruntea PSD cu orice preț, președintele executiv face tot ce poate pentru a fi cel care rămâne la butoane.

În acest context Liviu Dragnea i-a chemat ieri pe unii șefi de organizații la o întâlnire la un hotel din Turnu Măgurele. Ar fi vorba de o locație folosită frecvent de ministrul Dezvoltării ori de câte ori are de pus ceva la cale cu apropiații. La întâlnire au fost potrivit surselor noastre liderii organizațiilor care au obținut rezultate bune la prezidențiale și europarlamentare și pe lângă distracție s-a vorbit aplicat despre ședințele care vor urma la partid (BPN-ul de luni și CEx-ul de la sfârșitul săptămânii viitoare care ar putea convoca Congresele PSD).

Întâlnirea a avut loc în ciuda avertismentelor care îi cereau să nu se facă o astfel de întâlnire pentru a nu provoca reacții adverse în rândul celorlalți șefi de filiale care s-au confruntat cu un PNL foarte puternic în unele zone. Aceștia din urmă au amenințat potrivit acelorași surse cu o întâlnire separată în zilele următoare la Brașov pentru a contrabalansa "Aripa Dragnea".

Citește și: SURSE - Culisele primei ședinte centrale a PSD: Victor Ponta prezintă tactica războiului iminent

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.